Од трача до истине: Неда удала кћерку Јелену

Глас Српске
Од трача до истине: Неда удала кћерку Јелену

Неда Украден је имала протеклог викенда великог разлога за славље, јер је удала своју кћерку-јединицу Јелену Билбија, која је након вишегодишње везе са бизнисменом Предрагом Миновићем коначно стала на луди камен.

Судбоносно "да" младенци су изговорили у Саборној цркви, а након тога сватови су се упутили на Калемегданску терасу, гдје је уприличено славље. Прва која је својом пјесмом "Само је небо изнад нас" честитала младенцима била је управо новопечена ташта Неда, која је од среће пустила сузу радосницу.

Гости за ову прилику, како преносе медији, дошли су из цијелога свијета, од Aустрије до Aустралије. За весеље, које се у ресторану распламсало нешто послије 18 часова, били су задужени "Мегамикс бенд" и трубачи, који су госте забављали до раних јутарњих сати. Свадби су присуствовале многобројне званице, међу њима: Рака Марић, Божен Жумбор, Драган Карић са супругом Хафом, Предраг Живковић Тозовац, Уснија Реyепова, Шабан Шаулић, Гоца Лазаревић, Индира Радић… Пред сам крај весеља, микрофона су се дохватили сви гости, који су хорски запјевали "Зора је сванула" и тако се задовољно разишли…

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана