Од трача до истине: Натина истина о Колету

Глас Српске
Од трача до истине: Натина истина о Колету

Популарна поп пјевачица Наташа Беквалац, која је прекјуче постала заштитно лице Универзитета "Мегатренд", не престаје да шокира јавност.

Она је, напокон обзнанила истину о свом недавном сусрету са бившим момком Миодрагом Костићем Колетом, о чему су ових дана писали поједини медији у Србији.

- Та тема о састанку са бившим дечком је дегутантна, у крајњем случају. Не могу да контролишем који ће текстови о мени излазити, у супротном би се писало све најлепше. Ја никада ништа нисам демантовала, па нећу ни сада да прекидам традицију - изјавила је Наташа, која каже и да информација недјељника "Свет" о томе да се састала са бившим момком није промијенила ништа у њеном браку са Данилом Икодиновићем.

- Наш брак је суштински веома добар, иако многи често желе да га представе другачије - закључила је популарна пјевачица у разговору за београдску штампу.

Поменути недјељник је пренио да је Наташа недавно била у једном земунском ресторану и да је пред свима играла у крилу свог некадашњег момка Миодрага Костића Колета и да је са њим размјењивала њежности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана