Од трача до истине: Наташа скинула бурму

Глас Српске
Од трача до истине: Наташа скинула бурму

Никад не реци никад! У емисији код Огњена Aмиџића Наташа Беквалац је прије мјесец и по изјавила да никада неће скинути бурму, међутим, брже него што се могло и помислити, погазила је ријеч.

- Скинула сам је једног дана и осетила као да ми фали део тела. Довољно је што ми недостаје део душе. Носићу је јер је волим - рекла је пјевачица својевремено гостујући на телевизији Пинк.

Ипак, на свом посљедњем наступу није имала прстен на десној руци. У интервјуу за један недјељник дала је и објашњење зашто.

- Носила сам је скоро седам година, али скинула сам је пре неки дан. Било је то једно од оних јутара, после ноћи пуне размишљања, када устанете, одлучите нешто и једноставно знате да то морате да урадите. Пошто ми и даље недостаје и имам чудан осећај на прсту, ускоро ћу частити себе неким драгим каменом - казала је Ната.

Ето, након што је Данило Икодиновић преболио бившу супругу уз своју нову дјевојку Тању, чини се да је и Наташа одлучила да раскрсти са својим осјећањима, јер бившег супруга сада искључиво гледа као оца свог дјетета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана