Од трача до истине: Наташа частила нову Дачину дјевојку

Глас Српске
Од трача до истине: Наташа частила нову Дачину дјевојку

Пјевачица Наташа Беквалац и дјевојка њеног бившег супруга Данила Икодиновића Тања среле су се у једној кафани у Новом Саду. Како тврде очевици, сви присутни су били изненађени Наташином и Тањином реакцијом, чак је пјевачица послала пиће за сто Дачине изабранице.

- Дачина девојка Тања је дошла у кафану са неколико другарица, а после сат времена у исти локал ушла је Наташа са сестром Кристином и још на вратима спазила своју "насљедницу". Конобари су сместили Нату у сепаре који је био прилично удаљен од Тањиног да би избегли сваку могућност да дође до неке непријатне ситуације - прича добро обавијештени извор.

Извор тврди да је у почетку дјеловало да ће се Ната и Тања игнорисати читаво вече, међутим, када се мало опустила алкохолом, Беквалчева је позвала конобарицу и рекла јој:

- Иди, питај ону тамо шта ће да пије - мислећи на Врачарићеву. Конобарица је урадила све по жељи панонске барбике, пришла је Тањи и питала је шта ће попити на Наташин рачун. Девојка је пребледела, одмахнула главом и одбила пиће - тврди извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана