Од трача до истине: Ната пропушила од муке

Глас Српске
Од трача до истине: Ната пропушила од муке

И Наташа Беквалац и Дача Икодиновић су се, након што су одлучили да се разведу, одали пороцима. Она је почела да пуши, а он све више пије, јавили су поједини медији у Србији.

Пјевачица је прије неки дан виђена како пали цигарету за цигаретом у једном београдском кафићу, а некако у исто вријеме Данило је у Новом Саду био код њиховог адвоката Драгана Гојковића да се распита докле се стигло с разводом. У канцеларији се задржао кратко, а потом се одвезао, највјероватније до своје кафане. Тамо му друштво праве пријатељи, а неријетко се могу видјети и многе згодне Новосађанке. A он се све рјеђе одваја од чашице.

Психолог Aлександра Јанковић тврди да Дача пије из очаја, а да је Наташа у цигаретама пронашла спас од нервозе.

- То њихово понашање је уобичајено за људе који се раздвоје. Данилове непромишљене изјаве, ноћни живот и алкохол типични су за остављеног мушкарца, који је повређен и који се тако лечи од депресије. То што је Наташа пропушила, говори само да се налази у безизлазном стању, у коме јој је цигарета најбољи друг. Од љубави до мржње мали је корак, а они су на ивици да га направе - наглашава Јанковићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана