Од трача до истине: Ната отказује љетовање

Глас Српске
Од трача до истине: Ната отказује љетовање

Наташа Беквалац и Данило Икодиновић неће се као ранијих година одмарати заједно на познатом грчком острву. Пјевачица је, како причају њихови блиски пријатељи, Дачи испричала да има много пословних обавеза и да је најбоље да откажу љетовање.

A готово до прије неки дан новосадска Барбика се хвалила медијима да ће почетком августа отпутовати са супругом и кћерком Ханом на Миконос, гдје ће провести десетак дана. Кад ја тамо, а оно међутим... Популарној блондини напрасно су искрсле неке пословне обавезе (читај: ћаскање с Нолетом у "Сплендиду"), због којих је породични одмор одгодила за неки други пут.

- Криза у Наташином браку траје већ дуго, а отказивање овог путовања само је посљедица Наташиног и Дачиног односа. Требало је да почетком августа с Ханом отпутују на Миконос, али је Наташа отказала то путовање правдајући се Дачи да има пословних обавеза - рекао је извор близак популарном пару.

Њих двоје су се недавно појавили на свадби Филипа Филиповића, а увелико се спекулише да је то било само ради стварања љепше слике у јавности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана