Од трача до истине: Мирка ипак трудна

Глас Српске
Од трача до истине: Мирка ипак трудна

Много је било спекулација на тему у посљедње вријеме да ли је млада глумица Мирка Васиљевић (20) заиста трудна са момком Вујадином Савићем (20). Све сумње и трачеве разјаснио је отац младог спортисте, некада славни фудбалер Душан Савић.

Он је открио како ће ускоро оженити оба сина, а потврдио је вишемјесечна нагађања медија да је млађи од њих, Вујадин вјерен са Мирком, која је према његовим ријечима у петом мјесецу трудноће. Како Савић каже пар ће се ускоро вјенчати, чим његовом сину то буду дозволиле обавезе.

- Волео би да је то и раније било, али није кад су млади. Не сматрам да су пожурили, само нека буду паметни и нека буде деце што више, немам ништа против - изјавио је Душан Савић.

Трудноћа и вјеридба звијезде другог дијела филма "Ми нисмо анђели" и бројних домаћих серија већ мјесецима је главна тема градских трачева, али глумица се до сада није изјашњавала о таквим темама, и разговоре са новинарима ограничавала на пословну сферу свог живота. Мирка и Вујадин у вези су више од годину дана, а млада глумица често борави у Француској гдје њен будући муж игра фудбал за "Бордо".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана