Од трача до истине: Мима Караџић заљубљен у црнку

Глас Српске
Од трача до истине: Мима Караџић заљубљен у црнку

Глумац Мима Караџић најзад је пронашао љепшу половину. Заљубио се и ужива, каже један његов пријатељ и додаје да би глумац коначно могао да изгуби статус вјечитог нежење.

Према писању појединих медија познати ђетић вреле љетне дане, и још врелије ноћи, проводи у Будви, а друштво му прави згодна црнка, од које се ни на тренутак не одваја.

A да нису можда само пријатељи, рећи ће неко.

Ма, какви! С пријатељем се не држи баш онолико за руке! И не размјењују се њежности, а глумац и лијепа црнка управо то раде и то често, у Мимином ресторану у Старом граду.

Кад их прође воља за сједењем, устану и мало се прошетају, а онда опет сједну, овога пута у такси и оду у своју оазу мира...

- Мима се јако заљубио. Ужива. Њих двоје су одскоро заједно, али су се за кратко време добро упознали и заљубили, па та веза претендује да постане озбиљна. Ко зна, можда се Мима ускоро коначно и ожени - тврди човјек близак Караџићу.

Да ли ће згодна црнка успјети да приволи Миму да се усидри у мирну породичну луку или ће и ова, као и све претходне његове везе, доживјети бродолом, знаће се на јесен, у вријеме свадби; за сада, згодној црнки добро иде...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана