Од трача до истине: Милош узвраћа ударац

Глас Српске
Од трача до истине: Милош узвраћа ударац

Фолк пјевач Милош Бојанић казао је да се пјевачица и учесница ријалитија "Двор" Весна Вукелић Венди бавила проституцијом, али да није имала успјеха у том послу "због велике конкуренције".

Наиме, он је то испричао Маји Николић, чиме је, у свом стилу - иза леђа, узвратио ударац на оптужбе које је Вукелићева претходно изнијела на његов рачун.

- Мајо, ма Венди се бавила најстаријим занатом на свету, проституцијом, али није успела у томе због жестоке конкуренције у том послу. Њој су сад преостали само јавни тоалети да би нешто зарадила, нема како другачије. Шта би друго и могла да ради кад не зна да пева, не појављује се нигде и нико не зна за њу. Шта друго може да ради него да прича којекакве глупости на телевизији - изнио је своје мишљење Милош, на шта је Маја, као по обичају, реаговала одобравањем.

Иначе, вербални сукоб између Венди и Милоша почео је исте вечери када се у "Двор" уселила фолк пјевачица. Она је одржала подужи говор у којем је Бојанића означила као агента Државне безбједности, који је у служби имао надимак "Црна штикла".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана