Од трача до истине: Милош Бојанић узвраћа Марина Перазић

Глас Српске
Од трача до истине: Милош Бојанић узвраћа Марина Перазић

Побједник српског ријалити серијала "Фарме" Милош Бојанић сматра да иза прозивке, коју је на његов рачун упутила Марина Перазић, не стоји страх од тога да ће јој претући мужа већ чист интерес.

Наиме, након што је пјевачица изјавила да страхује за безбједност свог бившег мужа Ивана Фецеа Фирчија и да се боји да га синови Милоша Бојанића не претуку, Бојанић је прокоментарисао да Перазићева на тај начин хоће да узме нешто пара од хонорара који је бубњар добио за учешће у ријалитију.

- Да ли је та жена нормална? Она је чула да је Фирчи пре неколико дана узео паре од "Фарме" па хоће да се докопа неке кинте да би имала да се прехрани. Верујем да је код ње у глави општа пометња како да извуче новац! И то ће вероватно преко кћерки да уради - каже Милош, који мисли да Марина има још један порив због којег то ради, а то је да би доспела у жижу интересовања јавности.

- Чуо сам да је скинула неке килограме, али то јој није било довољно да доспе на насловне стране, па користи мене, легенду Милоша Бојанића, да би показала слике са неколико килограма мање - сматра Бојанић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана