Од трача до истине: Милош Бојанић одбацио оптужбе

Глас Српске
Од трача до истине: Милош Бојанић одбацио оптужбе

Поводом оптужбе да Милош Бојанић није испунио обећање да ће дати 5.000 евра од свог хонорара из ријалитија "Фарма" Дјечијем дому "Младост" у Бијелој, познати пјевач шокирано коментарише да никада не би био грешан према несрећној дјеци.

- Ја нисам џукац који ће то избећи и слагати за тај новац! Мени није јасан директор дома у Бијелој и његове намере. Шта се он секира, ја нисам обећао новац њему, већ тој деци. Од срца сам обећао део мог хонорара и био бих грешан према мојој деци и унуцима када не бих испунио обећање - изјавио је Милош за београдске медије и рекао да је једини разлог кашњења уплате ситуација у којој се налази власник Телевизије "Пинк" Жељко Митровић.

- Ја сам редовно на вези с Жељком Митровићем и договор је да још сачекам, јер човек не може тренутно да ми исплати хонорар. Па како ја могу да не разумем човека који се лечио у иностранству и био болестан, ја ту муку разумем најбоље. Он има доста улагања и ствари које мора да плати, а ја сам пун разумевања и поштен сам човек, тако да ћу сачекати - додао је побједник друге сезоне "Фарме".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана