Од трача до истине: Милица се расплакала

Глас Српске
Од трача до истине: Милица се расплакала

Нема мира међу учесницима ријалитија "Парови"! Пјевачица Милица Мајсторовић добила је хистерични напад и бризнула у плач јер је њен момак Ненад Јевремовић био у тајној соби са собарицом. Пјевачица је примијетила да њеног драгог нема нигдје у вили и почела је да се распитује код осталих укућана да ли су га видјели.

У једном тренутку, схватила је да је у тајној соби, која је била закључана. Тог момента је почела да плаче, звала га је да изађе, али јој се Ненад није одазивао. Сјела је испред врата и јецала.

- Ово је страшно! Шта ви мени радите! Где је Ненад? Нема га нигде у кући, а овде су врата закључана! Унутра је и не сме да се јави да је унутра. Ненаде! Нисам ја луда! Шта ви мислите да правите од мене? Шта ово значи? - вриштала је пјевачица. Батлер јој је пришао и замолио је да изађе у двориште, што је она хистерично одбила.

- Не пада ми на памет! На шта то личи?! Не желим ни у чему да учествујем!

Послије неколико минута, изашао је Ненад и покушао да објасни дјевојци зашто је био сам са собарицом, али она није жељела да га слуша, говорећи му да јој се склони с очију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана