Од трача до истине: Милица прогони Наташу

Глас Српске
Од трача до истине: Милица прогони Наташу

Милица Дражин, због које су Наташа Беквалац и Данило Икодиновић недавно потписали захтјев за споразумни развод, не оставља пјевачицу на миру, пишу поједини београдски медији. Позивајући се на наводно добро обавијештене изворе ови медији наводе да Милица на све начине покушава да дође до Беквалчеве па је чак за помоћ звала Наташину сестру Драгану.

- Милица је са фиксног телефона позвала Наташину сестру Драгану, од које је тражила да је споји с Наташом. Кад је чула Миличине молбе, Драгана је прво љубазно замолила да престане да узнемирава њихову породицу, а пошто је ова и даље инсистирала на томе, Драгана је постала груба и отерала је Дражинову до ђавола - открива неименовани извор.

Иако је потписала захтјев за споразумни развод брака с Дачом, Наташа још није скинула вјенчани прстен. Наиме, она је током наступа у клубу "Магацин" често гестикулирала десном руком па они који нису упућени у њену породичну драму не би ни посумњали да она више није удата.

Да ли је случајно заборавила да скине "завјет љубави" или није баш сигурна у своју коначну одлуку, видјеће се у идућем периоду. Папири за развод су још код адвоката!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана