Од трача до истине: Милан одустао од тужбе

Глас Српске
Од трача до истине: Милан одустао од тужбе

Млади пјевач Милан Станковић одустао је од тужбе против "Гранда", али и од музичке каријере! Иако је прије само годину на сва звона најављивао тужбу против највеће дискографске куће у Србији, до њене реализације није дошло.

- Милан није тужио "Гранд" нити намерава то да уради. Кад је најавио тужбу, мислио је да ће га челник "Гранда" Саша Поповић звати и молити, што он, наравно, није учинио. Они су се за ову годину видели два пута и покушали разговором да реше несугласице, али нису успели. Милан је био јако тврдоглав и заузео је став велике звезде - изјавио је извор близак пјевачу.

Иначе, момак популарне Раде Манојловић за годину, колико је прошло откао се повукао са естраде, није снимио ниједну пјесму, нити му је то у плану.

Милан је недавно на друштвеној мрежи "Твитер" окачио своју слику на којој брише уста. Овај Миланов потез може да се протумачи на више начина. Једни су схватили да је Станковић желио да им каже да одустаје од пјевања, док други тврде да је то знак да се и убудуће неће јавно оглашавати.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана