Од трача до истине: Маринко Маџкањ лијечи главобољу шљивовицом

Глас Српске
Од трача до истине: Маринко Маџкањ лијечи главобољу шљивовицом

Глумац Маринко Маџгаљ, који ће за мање од два мјесеца први пут постати отац, недавно је, на снимању нове серије Здравка Шотре "Грех њене маме", у центру Београда изненадио чланове екипе видно лошим расположењем.

С обзиром на то да се појавио поприлично нервозан, сјео је у оближњу кафану како би се опустио пред почетак рада. Ипак, своју мрзовољу није могао да сакрије, па се у неколико наврата хватао за главу, жалећи се како му се не ради и како би најрадије био крај своје вјеренице Дуде Мијатовић, која је на мору, јавили су поједини таблоиди у Србији.

Популарни "фламингос" се, за кафанским столом, све вријеме жалио колегама како га убија главобоља и како ноћима не може да спава. Они су га посавјетовали да је најбољи лијек добра шљивовица, па је убрзо стигло бокалче ракије из којег је Маринко ексирао неколико чашица.

Њему је овај домаћи лијек очито пријао, па је главобоља нестала као руком однесена, а познати глумац повратио је добро расположење и свој препознатљив смисао за хумор, што му је помогло да без већих проблема одради своје сцене планиране за тај дан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана