Од трача до истине: Марина Тадић уловила Вању Удовичића

Глас Српске
Од трача до истине: Марина Тадић уловила Вању Удовичића

Послије Наташе Беквалац и Aне Кокић (Рађен) свог "делфина" је уловила и поп пјевачица Марина Тадић. И то, ни мање ни више, него Вању Удовичића, за којим жене сијеку вене.

Наиме, како су пренијели поједини медији у Србији, познати српски ватерполиста и не толико позната пјевачица виђени су како се љубе на једном београдском сплаву.

Новопечени пар се упознао преко заједничких пријатеља, а послије краткотрајног SMS мувања завршили су на сплаву "Aкапулко", гдје су се читаво вече љубили.

- Пре неколико дана Марина и Вања су виђени на сплаву како се љубе. Без обзира на то што су се трудили да буду дискретни, сви гости су пратили дешавања у њиховом сепареу. Јасно је да су заједно, иако још увек не желе да причају о томе - казао је извор близак младој певачици.

Да ли ће Тадићева држати Вању за руку или ће бити само једна у низу, за сада није познато.

На телефонски позив, на њен број, јавила се дјевојка која има исти глас као Марина. Само је казала да Марина није тренутно ту и да ће се јавити. Међутим, није се јавила. Није се јављао ни Вања Удовичић, који, за разлику од ње, заиста јесте ватерполо звијезда. Његов мобилни телефон је био недоступан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана