Од трача до истине: Маријана Мићић опет шара

Глас Српске
Од трача до истине: Маријана Мићић опет шара

Водитељка Маријана Мићић, која је већ једном раскинула вјеридбу због пјевача Саше Ковачевића, а послије помирења са вјереником Борисом Николићем, опет се појавила на промоцији Сашиног албума "Орнамент".

Како су пренијели поједини београдски медији, Маријана је дошла на ову промоцију ненашминкана и у одјећи пригодној за џогинг, али то не би било ништа чудно да управо због Саше није прије двије године раскинула вјеридбу са економистом Борисом, са којим се недавно помирила.

Јесте да је у "Вилу Јелена" са другарицом ушла на главни улаз, међутим, све вријеме је покушавала да остане што непримјетнија.

Медији подсјећају да су се Саша и Маријана упознали у кафићу у близини Маријаниног стана чији је власник био Ковачевићев близак пријатељ. Овај локал је, због интимне атмосфере, тада постао права љубавна оаза за њих двоје. Ипак, та романса није дуго трајала. Саша се више није враћао бившој дјевојци Ивони, али се Маријана вратила Борису.

Популарни пјевач је сада у вези са Јованом Коковић, али Маријану изгледа ништа не спречава да поново види Сашу. Макар и на његовој промоцији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана