Од трача до истине: Маји Николић одузето старатељство

Глас Српске
Од трача до истине: Маји Николић одузето старатељство

Маја Николић у "Двору" и не слути да више нема старатељство над сином. Када се пјевачица 24. јула 2008. године развела од Вука Кандића, са којим је била шест година у браку, морали су да се договоре коме ће припасти сада већ четворогодишњи Лазар.

 Занимљиво је да су њих двоје током парнице живјели заједно, а суд је, иако то није уобичајено, старатељство над малољетним дјететом првобитно равноправно додијелио обома, преносе медији.

Нишлијка је сада у ријалити програму "Двор" те није обавијештена да је дошло до промјене судске одлуке. Наиме, у међувремену је Вук промијенио мишљење, па је затражио да само он буде старатељ, а суд му је изашао у сусрет, процијенивши да је за малишана, због природе мајчиног посла, боље да већи дио времена проводи са оцем. И док Маја игра, пјева и прави хаос међу дворјанима, ни не слути да је остала без старатељства над дјететом. С обзиром на то да је учесницима ријалитија ускраћен контакт са спољним свијетом, као и информације из њега, Николићева ће о пресуди бити обавијештена тек кад буде изашла из "Двора".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана