Од трача до истине: Маца нема пребијене банке

Глас Српске
Од трача до истине: Маца нема пребијене банке

Побједник "Фарме" узвратио Драгану Маринковићу на прозивку да је шаторски пјевач, тврдећи да је водитељ бар 300 пута звао "Пинк" да кука за свој хонорар.

- Маца је вашарски водитељ. Ишао је у Гучу да гледа крмељиве људе и прича с њима, а мене назива шаторским певачем - рекао је Милош Бојанић на прозивку Драгана Маринковића у јучерашњем броју "Курира".
Лошми тврди да је телевизија "Пинк" учинила медвјеђу услугу његовом бившем цимеру са "Фарме" што га је послала у Гучу.
- Тачно знам шта је Мацу натерало да каже да сам шаторски певач. Сигурно су га људи у Гучи нападали што ме је вређао и упућивао ми свакакве погрдне речи, па нисам могао а да се не појавим у његовој глави.
Од муке није знао шта да ради, па је почео да ме вређа. Уопште није проблем што је коментарисао моје певање, кад сви знају да је слушао моје песме пре него што је ушао на "Фарму". Чуо сам да је тај слепац 300 пута већ звао "Пинк" да му исплате хонорар, јер нема пребијене банке. Тако да му је боље нека ћути - поручио је Милош.
A када је завршио причу о Маци, своју артиљерију преусмјерио је на портпарола "Пинка".

- Што се тиче изјаве Тање Војтеховски да ја причам глупости и будалаштине, мислим да је стварно непримерена, пошто она говори у име једне тако велике телевизије као што је "Пинк". Она не размишља да ће сви моји обожаваоци променити канал кад виде да она води "Тренутак истине", а то није добро ни за њу, ни за телевизију. О њој као личности тек ће бити речи - поручио је Бојанић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана