Од трача до истине: Луна помирује Гагија и Aнабелу

Глас Српске
Од трача до истине: Луна помирује Гагија и Aнабелу

Старија кћерка пјевачице Aнабеле и фронтмена денс групе "Фанки Џи" Гагија Ђоганија жели да се њени мама и тата помире и да поново буду заједно. Она ову идеју не чува само за себе, већ је здушно дијели са својим пријатељима посредством интернета.

Наиме, Луна како се зове старија кћерка поменутих пјевача, на свом "Фејсбук" профилу води кампању о помирењу родитеља, који су се растали прије око годину. Иако Aнабела у медијима прича да њене кћерке обожавају новог маминог момка Младена Радуловића и да се добро слажу са њим, старија мезимица пара Ђогани не крије жељу да јој мама и тата поново буду заједно.

Тако Луна на свом профилу редовно качи фотографије Aнабеле и Гагија из доба када су били срећни у љубави, па тако и пружа своју подршку групама попут "Сви који мисле да су Aнабела и Гаги најлепши пар и да треба да се помире", која већ има 1.023 члана.

Изгледа да Aнабелина кћерка нема ништа против Младена, али татину љубав не може ништа да замијени, па зато даје све од себе и на све начине покушава да их помири.

Шта о томе мисле Aнабела и Гаги, бар за сада није познато.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана