Од трача до истине: Лумповање Звездa Гранда на ивици инцидента

Глас Српске
Од трача до истине: Лумповање Звездa Гранда на ивици инцидента

Отварање сплава "Инцидент" у Београду замало није оправдало његов назив. Додуше, није било никакве фрке или кошкања, већ су се "Звезде Гранда" добрано потрудиле да својим баханалијама обиљеже вече.

Како су пренијели поједини београдски медији, млада пјевачица Милица Тодоровић све вријеме је ексирала ракију, а онда се дохватила микрофона са Стевицом Aнђелковићем. Док није стигао њен момак Раде. Тада се дохватила с њим. Овај излив страсти Милена Ћеранић и Немања Стевановић схватили су као позив на изазов, па се нису испуштали из клинча, љубећи се до изнемоглости.

Међутим, овако нешто није било интересантно за Милана Топаловића и Сашу Капора, који су нашли разоноду у томе да воајерски, кроз прозор, кибицују атрактивне дјевојке док су утегнуте у сукњицама пристизале на забаву.

Aли, Тања Савић је засјенила све, јер је те вечери била кума, пошто је сплав назван по њеном хиту. Истина, нико није придавао значаја "титули", већ искључиво њеном изазовном деколтеу… Можда се баш због толиког таласања Aцо Пејовић саплео на улазу и умало разбио главу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана