Од трача до истине: Љубавни клинч Гоце Тржан

Глас Српске
Од трача до истине: Љубавни клинч Гоце Тржан

Пјевачица Гоца Тржан без стида је заскочила свог мужа Ивана Маринковића на недавној промоцији "Aмадеус бенда". Наиме, док су сједјели у сепареу познатог београдског клуба и испијали пиће, Гоца је изненада скочила на своју јачу половину и почела страсно да га љуби, преносе поједини београдски медији.

- Позната као хиперактивна особа, која увек говори оно што мисли и ради оно што жели, Гоца је опуштено заскочила мужа усред клуба и с њим размењивала нежности. Већина присутних смејала се гледајући ову јавну размену нежности, а из гомиле су се чули и коментари типа "што не узмете собу?". Међутим, напаљена певачица није се обазирала на "остатак света", већ је уживала у сваком пољупцу са Иваном, коме је ова ситуација била далеко непријатнија него њој. Јавна размена нежности потрајала је десетак минута, након чега је Гоца села у сепаре као да се ништа није десило - испричао је извор који је присуствовао овом љубавном клинчу.

Шта је популарну пјевачицу натјерало на овакву размјену њежности на отвореној сцени, није познато, а како би се ово завршило да је у клубу било мрачније, може само да се претпостави…

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана