Од трача до истине: Љубав на даљину Катарине Радивојевић и Вука Мишковића

Глас Српске
Од трача до истине: Љубав на даљину Катарине Радивојевић и Вука Мишковића

Приче и нагађања да Катарина Радивојевић више није у љубавној вези с црногорским предузетником Вуком Мишковићем све су гласније, али она тврди да је то лаж и да се њих двоје још увијек воле, иако су раздвојени због посла.

Aтрактивна српска глумица, која глуми у популарној хрватској тв новели "Најбоље године" потврдила је да у њеној вези с Вуком Мишковићем није баш све сјајно, али је демантовала да је ријеч о разлазу, преноси магазин "Глориа".

- Није истина да смо Вук и ја прекинули. Даљина је велики проблем, али нема говора о прекиду - изјавила је Катарина Радивојевић.

Иначе, како преносе поједини хрватски интернет портали, кружи прича како је презапосленост разлог прекида њихове љубавне везе. Због тога су сусрети Катарине и Вука Мишковића постали права ријеткост. Штавише, нису успјели заједно да прославе ни годишњицу везе, наводе медији.

Истовремено, згодна глумица признаје да нема много времена за љубав јер у посљедње вријеме интензивно ради, али додаје да се она и Вук и даље воле и да је све у најбољем реду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана