Од трача до истине: Љубав Катарине Радивојевић и Вука Мишковића под велом тајне

Глас Српске
Од трача до истине: Љубав Катарине Радивојевић и Вука Мишковића под велом тајне

Српска глумица Катарина Радивојевић, која тумачи лик Лорене у хрватској ТВ серији "Најбоље године", прошетала је недавно загребачком шпицом у друштву непознатог мушкарца и тиме потврдила како је дефинитивно прекинула везу са црногорским предузетником Вуком Мишковићем, пишу поједини хрватски медији.

Глумица уопште није покушавала да избјегне фотоапарат, већ се, смјешкајући се, радо фотографисала у друштву мушкарца, па се може претпоставити да је ријеч о безазленој кафици и шетњи с пријатељем.

Иако често због своје љепоте и глумачког талента изазива пажњу медија, Катарина нерадо говори о свом љубавном животу па је тако и недавно у једној забавној емисији остала суздржана на питање о новој љубави. Глумица је недавно пустила сниматељску екипу Нове ТВ у своју кућу те подијелила с гледаоцима прославу православног Божића у кругу породице.

Медији констатују да Катарина својим бујним попрсјем осим у родној Србији, плијени пажњу и у Хрватској, посебно послије објављивања њене обнажене папарацо фотографије с једне од савских ада, у једном београдском листу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана