Од трача до истине: Љубав Иване Јордан и Душана Aнтонијевића у ритму танга

Глас Српске
Од трача до истине: Љубав Иване Јордан и Душана Aнтонијевића у ритму танга

Поп пјевачица емотивно спокојство пронашла је у вези са младим менаџером Душаном Aнтонијевићем, с којим се зближила крајем прошле године на снимању спота за нумеру "Танго".

Јорданова и он у споту имају неколико заводљивих сцена плеса, током којих је и члановима екипе која је снимала видео-клип било јасно да ће нове партнере на подијуму у будућности спајати и нешто више од одиграног танга, чији им је ритам на тренутке спајао дланове пред камерама.

Љубав са Душаном чини да се Ивана осјећа енергичном и спремном за упуштање у нове пословне изазове који је очекују на прољеће. Међутим, ова тридесетдвогодишња умјетница нерадо прича о свом емотивном животу.

- Никада ниједну везу нисам представљала у јавности, па ће тако бити и овога пута. Сматрам да то што сам испуњена у емотивном животу нема никаквог пресудног значаја за моју каријеру јер желим пре свега да ме људи гледају кроз призму професије којом се бавим. Виртуелна популарност која се пласира путем медија није исто што и реална популарност нечије музике и рада - изјавила је Ивана. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана