Од трача до истине: Лепа Врена у Aустралији на краљевском нивоу

Глас Српске
Од трача до истине: Лепа Врена у Aустралији на краљевском нивоу

Лепа Брена је у Aустралији дочекана као права свјетска звијезда, а организатори њене турнеје су се побринули да максимално ужива у "земљи кенгура", пренијели су поједини београдски медији.

Чим је слетјела на аеродром у Сиднеју, дочекала ју је велика група обожаватеља, али и организатори концерата у Сиднеју, Перту и Мелбурну, који су за фолк краљицу обезбиједили лимузину, дугачку 15 метара, као и личног фризера, кувара и масера, који ће јој бити на располагању 24 часа дневно.

- Видим да ме се публика ужелела и драго ми је што сам у прилици да им донесем музику из домовине. Посебно ме је обрадовао сусрет са мојим земљацима из Брчког, које виђам само када певам у Aустралији. Овдашња публика је најсрдачнија на свету, вероватно и због тога што су толико удаљени од матице. Срећна сам што је моја мисија "Уђи слободно" у људима пробудила добре вибрације - казала је видно задовољна Брена.

Први концерт је одржала у Сиднеју, пред неколико хиљада људи, гдје је атмосфера доведена до тачке кључања. Очекују је још два наступа, у Перту и Мелбурну, послије чега се завршава аустралијска мини-турнеја једне од најпопуларнијих пјевачица са Балкана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана