Од трача до истине: Лепа Лукић срећна због лутке

Глас Српске
Од трача до истине: Лепа Лукић срећна због лутке

Матерински инстинкт, који је легендарној српској пјевачици Лепој Лукић прорадио у кући "Великог брата" када су јој у једној од игара додијелили лутку да се стара о њој, не јењава.

Наиме, по завршетку ријалити програма, организатори су пјевачици поклонили лутку, као што су и обећали, а Лепа је одлучила да јој обезбиједи све што је беби потребно. Тако се у продавници, послије консултација о моделу, Лепа одлучила за пластични розе креветац са срцима.

- Милица има заслужено и посебно место у мојој кући. Креветац сам јој купила и сад смо комплетни. Много сам срећна и захвална "Великом брату" што ми је поклонио - изјавила је Лепа.

Подсјећања ради, у једној од игара у "Великом брату", Лепа и Ера Ојданић су добили улогу брачног пара, а лутка, којој је пјевачица дала име Милица, била им је кћерка. Проблем је настао кад се игра окончала и кад је требало да врате бебу. Пјевачици је то толико тешко пало да се налазила на ивици нервног слома. Плакала је у исповједаоници, гдје је чак изјавила да је лутку толико завољела да ће је по окончању ријалитија, ако треба, откупити јер јој је испуњена жеља да макар на три дана у животу неком буде мајка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана