Од трача до истине: Леонтина поново са Филипом

Глас Српске
Од трача до истине: Леонтина поново са Филипом

Пјевачица Леонтина Вукомановић поново је у љубави са четири године млађим музичарем Филипом Патом, са којим је крајем јула накратко прекинула везу. Ријеч је о виолинисти и пјевачу групе "Екстра оркестра", који је главни кривац што је њена петогодишња веза с Микијем Перићем заувијек отишла у историју.

Њих двоје су заједно љетовали на мору у Црној Гори крајем јуна, а мјесец дана касније су се посвађали. Филип је показивао пријатељима неке љубавне поруке које је добијао од Леонтине, што је њу поприлично разбјесњело. Због тога су се и разишли, али је десет дана касније позната пјевачица ријешила да свом старом-новом момку опрости хвалисање и да настави емотивну везу, јављају београдски таблоиди.

Заљубљени пар је прије неколико дана два сата провео у тржном центру Ушће, држећи се за руке и обилазећи бројне продавнице. Велики број посјетилаца који су их препознали уопште нису сметали Филипу да своју дјевојку додирује по леђима и љуби у раме, а да више не желе да се крију од јавности, показали су прије неку ноћ, када су заједно дошли у кафић "Јавна тајна" на Дорћолу, гдје су се попут тинејyера љубили и држали за руке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана