Од трача до истине: Критика Мини Костић због бунде

Глас Српске
Од трача до истине: Критика Мини Костић због бунде

Пјевачица Мина Костић нашла се на удару Удружења за одгој и проучавање животиња "Зоо-планет" из Ниша јер се на Гранд фестивалу појавила у скупоцјеној бунди од нерца!

Душан Стојановић, предсједник поменутог удружења, осудио је Костићеву рекавши да би она као јавна личност и популарна пјевачица требало да даје примјер осталим грађанима како треба да се опходе према животињама, а не да позива на убијање истих.

- Не могу да верујем да је и поред толиких кампања за спречавање убијања животиња због коришћења крзна, госпођа Костић обукла бунду од правог нерца! Треба да се стиди! За једну овакву бунду убије се од 30 до 60 невиних животињица - наглашава Стојановић.

Популарна пјевачица тврди да осуђује убијање животиња, а да је једини разлог због којег носи бунду од нерца тај што не може да поднесе хладноћу!

- Ја сам против убијања животиња, али шта да радим кад ми је хладно?! Сви носе бунде, па носим и ја! Не ради се ни о каквом луксузу! Заиста не могу да поднесем хладноћу - покушала је да се одбрани Костићева, као да никад није чула да постоје и бунде од синтетичког крзна.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана