Од трача до истине: Кнез због насиља завршио у полицији

Глас Српске
Од трача до истине: Кнез због насиља завршио у полицији

Поп пјевач Ненад Кнежевић Кнез завршио је недавно у полицији због насиља у породици. Пјевач је за један таблоид признао да је провео дан у станици, али тврди да је, заправо, његов шурјак имао "проблеме" са супругом.

Медији су пренијели да је у прошлу суботу у 6.30, из стана који је у власништву Кнеза, извјесна жена уплаканим и дрхтавим гласом позвала полицију и пријавила да је муж претукао, молећи за помоћ. Извор из полиције наводи да је жена с друге стране жице била Кнезова супруга Нина, која је потом позвана у станицу да да изјаву о томе шта се догађало у њиховом дому, како би се одлучило о евентуалном подношењу пријаве против пјевача. Међутим, Кнез је демантовао полицијске информације. Не поричући да је био у полицијској станици, он тврди да је у питању неспоразум.

- Тамо сам се у суботу ујутру нашао у улози миротворца. Нисам ја привођен, него мој шурјак, који је имао проблеме са својом женом. Цијели случај нема никакве везе ни са мном ни са мојом женом. Ја сам само у име породице ишао с тастом да га смиримо. Рецимо да сам ја ишао у мировну мисију и тако завршио у полицијској станици. Тамо сам се нешто дуже задржао - рекао је Кнежевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана