Од трача до истине: Кћеркица Aлександре Радовић стиже у мају

Глас Српске
Од трача до истине: Кћеркица Aлександре Радовић стиже у мају

Поп пјевачица Aлександра Радовић у мају ће на свијет донијети дјевојчицу. Како преносе поједини медији у Србији, оваква љекарска процјена саопштена јој је на посљедњем ултразвучном прегледу, а радосна вијест неизмерно је усрећила пјевачицу и њеног вјереника, бизнисмена Aлександра Зеремског. Њих двоје већ опремају собицу за своју мезимицу у розе тоновима, а уколико се деси да љекари омаше у процјени, пресрећни партнери имаће спремљену и резервну верзију беби опреме за потенцијално рођење дјечака.

- Не бих да причам на ту тему - био је кратак у изјави за магазин "Стори" Aлександар Зеремски, који својој драгој неизмјерно помаже да што боље поднесе период трудноће. Симпатична пјевачица савјете и све што јој је непознато о њеном тренутном стању налази у стручној литератури за труднице.

- Волим да будем упућена и обавештена, али нисам присталица тога да се претерано распитујем како ме сувишне информације не би додатно оптеретиле - рекла је пјевачица прије мјесец дана за поменути магазин.

Она је открила да није размажени тип жене, те да није таква ни сада када је у другом стању, сматрајући да је превише разумна да би била размажена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана