Од трача до истине: Катарина Радивојевић тврди да су мушкарци ловци

Глас Српске
Од трача до истине: Катарина Радивојевић тврди да су мушкарци ловци

Српска глумица Катарина Радивојевић, која је недавно прекинула љубавну везу с Вуком Мишковићем, отворено је проговорила о свом типу мушкарца. Иако сматра да дјевојке данас предузимају први корак и даље вјерује да су мушкарци ловци.

Како је поново слободна, лијепа глумица необавезно воли чаврљати о мушкарцима. Тако каже да, иако је самостална и еманципована жена која зарађује, сматра да мушкарац мора бити џентлмен у сваком смислу. Старе вриједности Катарини су од изузетне важности, па тако, без обзира на данашњи агресивни приступ жена мушкарцима, вјерује у праве ловце.

- Данас је постало уобичајено да мушкарац очекује од дјевојке да направи први корак. Ја и даље вјерујем да су они ловци. И тако живим - открила је Катарина.

Она се у часопису "Старс" осврнула и на прекид с Вуком Мишковићем.

- Проведете с неким одређен део живота и свакако да је тешко после прекида. У сваком случају, не пристајем с јавношћу да делим своју интиму. Јавности сам пристала да откријем с ким сам у вези, али не и детаље тог односа, тако ни сада не бих говорила о разлозима и детаљима прекида.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана