Од трача до истине: Каја прозива Тијану Дапчевић

Глас Српске
Од трача до истине: Каја прозива Тијану Дапчевић

Пјевачица Катарина Остојић Дувњак, познатија као Каја испрозивала је колегиницу Тијану Дапчевић и назвала је кобилом, тачније бедевијом.

Наиме, спомињући разлоге и главног кривца због којег је неко вријеме била забрањена на ТВ "Пинк" у интервјуу који је дала за магазин "Свет", Каја је колегиницу која јој је то смјестила описала као неког ко оговара кога стигне.

- Распитивала сам се и покушавала да докучим који је разлог бојкота и од проверених извора дошла до информације да ми је све напаковала колегиница. У питању је бедевија која се већ годинама вуче по естради, оговара кога стигне и људима прави проблеме. Ради се о мушкобањастој певачици која жели да да гол. Бар тако иде нека њена песмичица - рекла је Каја.

Иако нигдје није споменула име, све индиције су врло јасно указивале на кога је мислила, а то је схватила и сама Тијана.

- Дотичну сам упознала пре седам, осам година у Новом Саду на снимању емисије "Нико као ја", чији сам била аутор и водитељ. Сећам се да смо кроз те емисије промовисали певаче аматере и пружали им прилику да бар накратко осете делић славе. Мој "Гол" је назвала песмичицом, а живо ме интересује да ли неко зна неку њену песмичицу - одговорила јој је Тијана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана