Од трача до истине: Јована без прстена

Глас Српске
Од трача до истине: Јована без прстена

Упркос томе што су послије раскида, силних преокрета и спекулација о њиховом животу Јована Јанковић и Жељко Јоксимовић поново заједно, водитељка још није вратила вјеренички прстен на руку.

У то су се увјерили фоторепортери, који су на Aеродрому "Никола Тесла" фотографисали заљубљени пар, који је, послије помирења, отпутовао на први заједнички викенд у Црној Гори. Желе да споје лијепо и корисно, па ће тако послије Жељковог наступа у Пржну провести неколико дана у овој земљи.

Иако су прије неколико дана фотографисани како се држе за руке, овог пута је то изостало, као и било каква размјена њежности карактеристична за људе који су у вези. Због свега тога, логично је било претпоставити да је и то што није вратила прстен само дио њиховог договора да не скрећу пажњу, али водитељка није жељела да прича о томе.

- Нећу ништа да коментаришем. Питајте Жељка, ја сам женско - било је све што је рекла, док је њен емотивни партнер био за нијансу причљивији.

- Одлазимо да се одморимо од свега. Уживаћемо у лепом времену, риби, хоботницама, а ту је и концерт - прокоментарисао је Жељко.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана