Од трача до истине: Јелена Томашевић ишчекује нову љубав

Глас Српске
Од трача до истине: Јелена Томашевић ишчекује нову љубав

Поп пјевачица Јелена Томашевић константно је на мети медија, како због својих успјешних пословних подухвата, тако и због интригантних прича из њеног емотивног живота, у којем више нема мјеста за шармантног глумца Ивана Босиљчића, с којим је пред почетак љета прекинула једногодишњу романсу.

Откако је уздигнуте главе изашла из емотивне буре која ју је снашла, ова двадесетпетогодишња умјетница посветила се реализацији пословних планова. Међутим, своје срце није затворила ни за нову љубав коју не призива, већ чека да јој се сама догоди. Зато је и врло опрезна са удварачима који јој малтене свакодневно прилазе у жељи да се приближе једној од најемотивнијих дјевојака са српске јавне сцене.

- Удварачи и фанови стално ми прилазе, али увек сам знала да их испоштујем и да њихове комплименте прихватам с осмехом - казала је Јелена за магазин "Стори", послије вишемјесечног медијског ћутања. Такође је открила да јој је стабилност у љубавном животу неопходна као мотивација при реализацији циљева у музици.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана