Од трача до истине: Јелена Карлеуша узвраћа ударац

Глас Српске
Од трача до истине: Јелена Карлеуша узвраћа ударац

Јелена Карлеуша, која је заказала за 15. мај први солистички концерт у Београдској арени, одлучила је да подигне температуру мјесец дана пред наступ.

По опробаном рецепту осула је дрвље и камење на колегинице, али и на познатог текстописца Драгана Брајовића Брају, због наводне увреде на рачун њене мајке Дивне Карлеуша, јавили су поједини медији у Србији.

Она је Брају прозвала само неколико дана након што је он у петој епизоди ријалити програма "Моја десна рука" пјевачице Секе Aлексић, описао Дивну Карлеуша као мајку која изгледа као двије ћерке.

- Плашим се да с тим човеком нешто озбиљно није у реду. Било би му боље да се, на пример, бави својом женом него мојим ликом и делом. Боље она него ја и то све у новинама. Мислим да му не би било добро - рекла је популарна пјевачица Јелена Карлеуша узвраћајући тако ударац.

Иначе, ова прозивка за жену није нимало случајна јер се по српској естради увелико прича да Брајина Гоца "набија рогове" текстописцу на све стране, јављају поједини таблоиди у Србији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана