Од трача до истине: Јелена Карлеуша наступа први пут у Београду

Глас Српске
Од трача до истине: Јелена Карлеуша наступа први пут у Београду

Грађани Београда по први пут ће слушати Јелену Карлеуша у свом граду.

Како наводи један српски таблоид фолк пјевачица Јелена Карлеуша је већ 15 година на естради и по први пут је заказала свој први солистички концерт у Београду.

Наиме, Јелена је потписала уговор с продукцијском кућом "Шоумастер", а у којем стоји да је за мај сљедеће године планиран њен први солистички концерт у Београдској арени. Послије 15 година бављења музиком супруга Душка Тошића одважила се да публици у Београду покаже шта може!

- Јелена је одлучила да организацију препусти продукцијској кући "Шоумастер", која већ брине о каријерама Наташе Беквалац и Каролине Гочеве. Певачица је захтевала да њен концерт изгледа као наступи светских музичких звезда, па је већ договорено инсталирање бине грандиозних размера, каква досад није виђена, док ће за сценске ефекте, звук и светло, као и кореографије, бити ангажовани стручни људи из иностранства. Позната певачица ће овим наступом обележити деценију и по рада, а уједно представити и песме с десетог албума, који ће објавити непосредно пред наступ у Aрени.

Постоји могућност да Карлеуша у Aрени пјева два дана заредом.

- Овај концерт биће демонстрација моћи. Потрудићу се да надмашим сва очекивања, а пресрећна сам што сам потписала уговор са "Шоумастером", јер они једини могу да испуне све моје жеље. Пред нама су месеци мукотрпних припрема, госте још увек не могу да откријем, али могу да обећам да ћу направити невиђени спектакл, какав Београд и моја публика заслужују - изјавила је Карлеуша.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана