Од трача до истине: Јелена Карлеуша као луитка

Глас Српске
Од трача до истине: Јелена Карлеуша као луитка

Пјевачица од пластике. Управо тако би се могла назвати лутка коју ће на тржиште пласирати пјевачица Јелена Карлеуша.

Наиме, ускоро би требало да се појаве играчке - луткице с ликом Јелене Карлеуше. Како преносе поједини таблоиди у Србији, на ову идеју популарна пјевачица је дошла спонтано, а пријатељи и сарадници којима је изнијела ову идеју одмах су је подржали и сложили се да би то био апсолутни хит.

- Карлеуша ових дана завршава дизајнирање луткице која ће се правити по узору на њен лик. Лутка ће бити потпуно другачија од свих играчака за дјевојчице које се већ могу наћи у продаји. Биће ово савремена лутка која ће имати све атрибуте које посједује слатка мала. Дакле, имаће бујне груди, танак струк, напућена уста и лијепу стражњицу - тврди за лист "Курир" неименовани, али, како наводе у овом листу, добро обавијештен извор.

Колико је Карлеуша озбиљно схватила овај пројекат, говори и чињеница да је ангажовала креатора Дарка Костића, који ће дизајнирати гардеробу за луткице. Све то наћи ће се у кутији са играчком па ће дјевојчице моћи саме да стилизују пластичну Јелену Карлеушу, сазнају поједини медији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана