Од трача до истине: Јавна размјена пољубаца Милене Ћеранић и Немање Стевановић

Глас Српске
Од трача до истине: Јавна размјена пољубаца Милене Ћеранић и Немање Стевановић

Млади пјевачки пар Милена Ћеранић и Немања Стевановић прије неколико дана су размјењивали сочне пољупце на београдском аеродрому "Никола Тесла", пред многобројним пролазницима са дјецом, пренијели су поједини медији.

Тек испиљене звјездице "Гранда", наводе медији, дохватили су се на улазу у аеродромску зграду, не обазирући се на "остатак свијета", који их је зачуђено посматрао и коментарисао.

- Што не узмете собу - добацио је један од путника, али ни то није омело голупчиће, који су у заносу страсти једно другоме "испитивали крајнике".

Немања је први кренуо у јуриш на своју драгу, коју је мјесецима крио од јавности јер је био у паралелној вези са балерином Драганом Милошевић, а Милена се није нимало опирала, већ је раширених уста прихватила његове изливе њежности.

Ко зна докле би потрајало ово јавно љубљење, да их менаyер није позвао да чекирају карте и спреме се за укрцавање у авион. A шта су радили у авиону, може само да се претпостави. Имаће шта да причају кад средином марта заједно уђу на "Фарму", закључују медији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана