Од трача до истине: Ивана Селаков и Предраг Мирковић сањају о родитељству

Глас Српске
Од трача до истине: Ивана Селаков и Предраг Мирковић сањају о родитељству

Пјевачица Ивана Селаков и изабраник њеног срца Предраг Мирковић уживају у свом вјереничком животу откривајући да је њихов одлазак пред матичара питање тренутка.

И док причају о свом вјенчању, обоје сањају дан када ће се остварити у најважнијој животној улози, да постану родитељи, што им је већа жеља него да стану на луди камен.

- Можемо да живимо и у ванбрачној заједници, то нам заиста не смета, али веома бисмо волели да што пре постанемо родитељи и да имамо пуно деце. Битније нам је да добијемо бебу него да организујемо свадбу - рекла је Ивана за магазин "Story.rs".

Откако су отпочели своју романсу прије двије године, њих двоје су једно у другом препознали своју савршену половину и од тада свакодневно уживају у емоцијама. Чињеница да се ријетко кад раздвајају доводи до тога да између њих понекад дође до ситних чарки, али их веома брзо превазиђу.

- Старија сам и паметнија, па увек ја прва кажем извини и када сам у праву и када нисам. Иначе, нисам од оних жена које стално нешто замерају својим партнерима. Када смо пре годину и по започели заједнички живот, веома сам се нервирала око свега, али сам постепено схватила да морам да будем толерантнија - објашњава Ивана за поменути магазин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана