Од трача до истине: Ивана Кукрић с новим момком

Глас Српске
Од трача до истине: Ивана Кукрић с новим момком

Прелијепа манекенка Ивана Кукрић прошле недјеље се појавила у друштву мистериозног мушкарца и неколико пријатеља из Хрватске у "Синдикату", једном од тренутно најпопуларнијих београдских клубова на води. Заљубљени погледи и њежни додири које је с времена на вријеме размјењивала са тајанственим младићем говорило је само једно - он је тај, пренијели су поједини медији у Србији!

Додуше, лијепа Ивана са својим пратиоцем ниједном се није пољубила, па се не може са сигурношћу говорити о љубавној вези.

Она је свој приватни живот, емотивни поготово, од јавности одувијек крила као змија ноге, али овога пута све ипак упућује на то да је позната манекенка поново заљубљена.

За неупућене, згодна Земунка дуго је била у вези са извјесним Тришом, бизнисменом из Београда, али је та веза дефинитивно окончана када се Ивана прије неколико година преселила у Aмерику гдје гради успјешну каријеру фотомодела.

Осим што се прошетала свим битнијим свјетским модним пистама, њено лице краси многе билборде широм свијета, снима телевизијске рекламе и слика се за престижне модне магазине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана