Од трача до истине: Иван Босиљчић пронашао нову љубав

Глас Српске
Од трача до истине: Иван Босиљчић пронашао нову љубав

Иван Босиљчић, кога гледаоци тренутно гледају у серији "Сва та равница", послије раскида са пјевачицом Јеленом Томашевић, пронашао је љубав у загрљају двадесетосмогодишње Београђанке.

Како су јавили поједини медији, харизматични глумац већ мјесец дана ужива поред своје нове дјевојке Милице Вучковић. Дама која је успјела да освоји срце једног од најпожељнијих српских глумаца ради као правница у Министарству за дијаспору у Влади Републике Србије. Милица је завршила четврту београдску гимназију, а потом и правни факултет.

Популарни тридесетједногодишњи глумац, почетком прошле године, уживао је у љубави са пјевачицом Јеленом Томашевић, са којом је планирао и вјенчање, што је и признао одговарајући на питања посјетилаца "Стори" портала. Потврда о раскиду везе која је праћена под будним оком јавности стигла је тек када се Јелена није појавила на његовом првом солистичком концерту у Дому синдиката, али ниједно од њих није жељело да говори о томе.

Глумац се крајем октобра на прослави посљедње клапе серије "Сва та равница" грлио са колегиницом Соњом Дамјановић што је изазвало лавину спекулација о његовој новој романси.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана