Од трача до истине: Испуњен најљепши сан Ради Раденовић

Глас Српске
Од трача до истине: Испуњен најљепши сан Ради Раденовић

Популарну београдску ТВ водитељку Раду Раденовић прошлог четвртка усрећио је њен први насљедник, а ништа мање поносан није био ни њен партнер Дејан Милић који је из Подгорице дошао у Београд како би био уз вољену и синчића, јавили су поједини медији.

Рада је уз помоћ царског реза на свијет донијела дјечака којем је дала име Петар. Лијепа бринета на одјељење за одржавање високоризичне трудноће у породилишту у Вишеградској улици у Београду примљена је три дана прије порођаја, када је по првим љекарским прогнозама и требало да постане мама.

Према писању магазина "Стори" непосредно пред њен порођај, у Београд је допутовао Радин изабраник и отац њеног дјетета, подгорички бизнисмен Дејан Милић који ће своју драгу и њиховог принца извести из болнице.

На питање да ли је срећан због тога што је поново постао отац,  бизнисмен Милић је новинару поменутог магазина кратко одговорио: Наравно, и потом уз ријеч пријатно прекинуо везу.

Медији подсјећају да су се Милић и Раденовићева упознали 2008. на Aди Бојани, а он је иначе у браку у ком има двоје малољетне дјеце и са породицом живи у Подгорици.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана