Од трача до истине: Има нека тајна веза између Вујадина Савића и Миркe Васиљевић

Глас Српске
Од трача до истине: Има нека тајна веза између Вујадина Савића и Миркe Васиљевић

Млади фудбалер Црвене звезде Вујадин Савић повјерио се недавно својим пријатељима да му се веома допада глумица Мирка Васиљевић, са којом се интензивно дружи већ дуже вријеме.

Међутим, како преносе поједини београдски медији, још му није пошло за руком да јој искаже своју љубав, јер се она према њему понаша као према пријатељу. Стога се још не усуђује да јој се отворено удвара, мада се труди да сваки тренутак слободног времена проведе са њом.

- У почетку су се заиста само дружили, али с обзиром на то да је Мирка веома лепа девојка, Вујадин није одолео њеном шарму. Он још није сигуран у то на који начин га она гледа, па се не усуђује да јој понуди нешто више од пријатељства - каже извор близак сину легендарног Дулета Савића.

Вујадин не крије да гаји симпатије према Мирки, али, барем за сада, није у прилици да јој то и искаже, јер она у њему, како каже, види само пријатеља.

- Мирка и ја смо само добри другови. Истина је да се често виђамо, али нисмо у вези! Она је прелепа и о њој мислим све најбоље! Таква девојка може да се свиди сваком мушкарцу, па и мени- повјерио се млађани фудбалер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана