Од трача до истине: Игор у новој романси

Глас Српске
Од трача до истине: Игор у новој романси

Шпанској сапуници о раскидима и помирењима ванбрачних супружника Мине и Игора Костића, по свему судећи, дошао је крај. Свађали су се, мирили, блатили једно друго и тако све док се Игор није заљубио. Прича се да је утјеху због раскида са Мином пронашао у извјесној Aни, средњошколки која станује недалеко од Вуковог споменика, гдје су новопечени голупчићи у више наврата и виђени заједно.

- Дјевојка је прелијепа. Четврта је година средње медицинске школе и веома успјешно се бави манекенством. Упознали су се у неком клубу приликом Игоровог наступа, а у вези су већ четири мјесеца. Aна му је своју љубав доказала тиме што је на почетку њиховог забављања била стрпљива и чекала да рашчисти своје односе са Мином - каже извор близак пару.

Позитивне поене љепотица је покупила и недавно када је приликом једног изласка неко из друштва почео да оговара Мину и на ружан начин говори о њој. Сваку даљу полемику манекенка је прекинула ријечима да њен момак са дотичном има дијете и да не жели да чује ниједну ружну ријеч о њој.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана