Од трача до истине: И Рада Раденовић кренула путем самохране мајке

Глас Српске
Од трача до истине: И Рада Раденовић кренула путем самохране мајке

Популарна телевизијска водитељка Рада Раденовић изазвала је велику пажњу јавности када је откривено да је у другом стању и да идентитет оца свог дјетета чува у тајности.

Први пут по објелодањивању ове информације ауторка популарне телевизијске емисије "Ви питате" одлучила је да за један магазин открије планове за будућност.

- За мене сада постоје само три важне ствари: љубав, породица и посао. Остало ме не занима, нисам дужна никоме да објашњавам са ким делим постељу и да ли сам трудна. Нисам ја народна певачица нити желим да добијам насловне стране зато што ми је умро отац или због тога што ћу постати мајка. То је мој коначни одговор и мислим да је то сасвим нормалан став. Уосталом, Тања Бошковић је сама подигла двоје деце, а јавност никада није сазнала ко је њихов отац. То је пут који ћу и ја да следим – рекла је између осталог водитељка.

Нешто раније поједини таблоиди су писали како ће позната водитељка постати мама за шест мјесеци. Мистериозни мушкарац са којим је остала трудна је ожењен, а пошто је одлучио да се не разводи, понудио је водитељки стан у замјену за њено ћутање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана