Од трача до истине: Хана виђена са Дачом

Глас Српске
Од трача до истине: Хана виђена са Дачом

Послије бројних спекулација да је Наташа Беквалац по подношењу бракоразводне парнице Данилу Икодиновићу забранила сваки контакт са њиховом кћерком Ханом, тата и кћерка су ипак виђени у једном новосадском тржном центру.

- Дете је било одушевљено што коначно види свог тату, а ни Данило није скривао радост што после толико дана има прилику да проведе време са својом мезимицом. Хана је одмах кренула да препричава доживљаје са Златибора и причала тати како се сваки дан санкала са мамом - испричао је за "Aло" извор близак Икодиновићу.

У медијима се појавила и друга верзија приче о Натиној забрани комуницирања Даче и Хане, према којој се Данило са кћерком чуо свакодневно, пошто она има свој мобилни телефон.

- Хана је током боравка на Златибору стално била у контакту са Данилом. Она, наиме, има мобилни телефон, на који је тата звао по неколико пута у току дана. Хана је свом тати препричавала доживљаје са санкања, па нема места причи да је Наташа прекинула контакт између Даче и њихове кћерке. Наташа јесте љута на Данила, али нема ни говора о томе да би му икада ускратила контакт са дететом - каже неименовани извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана