Од трача до истине: Гогу Секулић прогањају удварачи

Глас Српске
Од трача до истине: Гогу Секулић прогањају удварачи

Популарна фолк пјевачица Гога Секулић на Црногорском приморју наступа викендима, док остатак недјеље користи како би уживала у свим погодностима које љето нуди уз морску обалу.

Она посједује дозволу за вожњу бродова и чамаца дужине до 12 метара, као и скутера, а осим што привлачи пажњу својим необичним хобијем, атрактивна пјевачица не може да се одбрани од удварања многих мушкараца који покушавају да освоје њено срце, пишу медији у Србији.

- Никад ми се мушкарци нису удварали у толиком броју као овог лета. Када прођу поред мене, нешто ми добаце, али најчешће покушавају преко мојих пријатеља да закажу ручак или вечеру. Имам много пријатеља и само неколико другарица. Често се шалим да моји другови треба да ми нађу мужа. Најчешћи одговор који удварачи добију је - кратко не, јер ми се не допада такав приступ. Волим да ми се приђе директно и да све буде спонтано. Привлаче ме шармери, који могу одмах да покажу какви су у ствари - открива Гога и додаје да тренутно ужива у својој слободи и не жели да мијења свој статус.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана