Од трача до истине: Гоца Јовановић умало завршила у затвору

Глас Српске
Од трача до истине: Гоца Јовановић умало завршила у затвору

Пропутовање по Средоземљу, које је себи приуштила послије многобројних наступа, за младу и све успјешнију фолк пјевачицу Гордану Јовановић могло је да се претвори у боравак у затвору због скривања илегалних радника.

Наиме, док је са својим вјереником Вељком Танасковићем уживала на једној плажи у живописном шпанском љетовалишту Ла Пинеда, поред Барселоне, видјела је црнкиње које су туристима плеле афрокикице, па је пожељела такву фризуру. Оно што није знала је да су "фризерке" илегални имигранти, што јој је постало јасно у моменту када су ове спазиле полицију и почеле да се скривају умотавајући се у пешкире. Схвативши ситуацију, Гоца и Вељко су им додатно помогли заклонивши их сунцобраном, ризикујући при томе да их шпански органи реда приведу као саучеснике. Срећом, то се није догодило...

- Хтела сам да пробам како ће ми кикице стајати па сам их позвала и након што смо се договорили о цени, почеле су да раде. Тек што су кренуле, наишла је полиција која патролира плажом и оне су скочиле на наше пешкире и сакриле се. Тек тада сам схватила да раде на црно и да бисмо могли да заглавимо у полицији ако нас ухвате. Ситуација није била нимало наивна, али се све добро завршило и добила сам нову фризуру - прича Гоца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана