Од трача до истине: Гоца Божиновска запслила сина и кћерку

Глас Српске
Од трача до истине: Гоца Божиновска запслила сина и кћерку

Позната фолк пјевачица Гоца Божиновска недавно је отпустила свог баштована, а спремачицу послала на продужени одмор и на њихова радна мјеста "примила" кћерку Зорану и сина Мирка, пренијели су поједини медији у Србији.

- Отпустила сам баштована, а спремачица је отишла на продужени одмор од три месеца, јер сам решила да ангажујем своју децу, да би мало радила по кући. На распусту су обоје и имају вишак времена, боље је да мени помажу него да раде неке некорисне ствари. Уосталом, одлично су се снашли. Вратила сам се с пута на којем сам била четири дана и кућа је блистала, презадовољна сам. Супер смо се уклопили, а и њима то иде у прилог јер их дебело плаћам и регуларно примају плату - рекла је кроз смијех пјевачица.

Додала је да свако има своју улогу: она је куварица, Зорана спремачица, а Мирко баштован, а када је на путу, ту је старија кћерка Јелена да је замијени и скува нешто лијепо.

- Улоге су додељене све до септембра, док опет не почне школа, али ако буду добри као досад, можда ћу их и задржати уз повећану накнаду - рекла је пјевачица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана